Vi är stolta att meddela att vårt senaste förvärv äntligen är i ”hamn”…

Den 1 april 2014 förvärvade vi Ambra Ventilation AB, med säte i Skelleftehamn. Ambra är ett av norra Sveriges ledande företag inom ventilation och industriservice. Bolaget grundades 1986 med huvudinriktning mot smides- och tunnplåtsbearbetning. Företaget har utvecklats tillsammans med stora partners som Boliden Mineral och Skellefteå kommun och omfattar i dag även verksamhetsområden som mekaniska arbeten, plastarbeten, ventilationsinstallationer och ventilationsservice.

Efter förvärvet avser vi att bedriva verksamheten vidare i dess nuvarande form. Givetvis är ambitionen att långsiktigt utveckla företaget och säkra en fortsatt tillväxt. Treac är en lokal aktör som med stark förankring i näringslivet har goda möjligheter att bidra till Ambras fortsatta välgång.

Positiva

Vi alla, personal och ledning vid Ambra tillsammans med ägare och ledning i Treac, är mycket positiva till denna förändring. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners!

Säljarna Bertil och Patrik Karlsson tillsammans med Treacs ledning Adam Ådin, VD och Lina Ådin, Investment Manager.