Ambra Ventilation AB

Ambra är ett av norra Sveriges ledande företag inom ventilation och industriservice. Bolaget grundades 1986 med huvudinriktning mot smides- och tunnplåtsbearbetning.

Företaget har utvecklats tillsammans med stora partners som Boliden Mineral och Skellefteå kommun, och omfattar i dag även verksamhetsområden som mekaniska arbeten, plastarbeten, ventilationsinstallationer och ventilationsservice.

Extena AB

Med specialistkompetens inom extrudering av rör i termoplaster är Extena ett av de ledande företagen i Norden inom PE-tryckrör, kabelskyddrör, specialrör i PE och PP samt pre-isolerade rör. Viktiga framgångsfaktorer är lång branscherfarenhet tillsammans med hög tillgänglighet och ett kundnära arbetssätt.

Idag förfogar Extena över avancerad tillverknings- och utvecklingsteknik med åtta produktionslinjer som arbetar i tre skift. Bolaget har i dagsläget 25-talet medarbetare med lång och gedigen yrkeserfarenhet. Verksamheten är belägen i Norsjö, Västerbotten.

Extenas företagshistoria sträcker sig ända tillbaks till 1970-talet, men bolaget har behållit karaktären av ett ungt och hungrigt företag som vill bygga något stort. Bolaget är idag den enda oberoende tillverkningsenheten i Sverige med helsvenskt ägande.

För mer informaton om Extena hänvisar vi till bolagets officiella hemsida, www.extena.se.

Zone Systems

Zone Systems är en komplett leverantör av klassiska och digitala kommunikationslösningar för snabbmatsrestauranger, dagligvaruhandeln, detaljhandeln samt andra köpställen och publika mötesplatser.

Zone Systems har 40 års erfarenhet av kundkommunikation. Genom vårt stora kunnande och flexibla lösningar hjälper vi företag och varumärken att nå ut med sina budskap genom enhetlig, genomtänkt och effektiv kommunikationsstrategi gentemot konsumenterna.

Förutom den nordiska hemmamarknaden levererar Zone Systems kundkommunikationslösningar till över 80 länder runt om i världen.